Ο Κώστα Αποστολάκος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη.

Δραστηριοποιείται στον χώρο του χειροποίητου ενδύματος από τις αρχές του 1970. Η αγάπη για το αντικείμενο, το πάθος για δημιουργία και το μεράκι του, καθιστά τον Κώστα Αποστολάκο έναν από του καλύτερους Έλληνες ράφτες που συνεχίζει το επάγγελμα όπως αυτό ασκούνταν πριν από δεκαετίες.

Στα παλαιότερα χρόνια, η τέχνη του ράφτη περιελάμβανε όλη την διαδικασία στο χέρι, από το κόψιμο του υφάσματος μέχρι τις τελευταίες βελονιές. Η διαδικασία καθιστά το τελικό ένδυμα μοναδικό για τον κάθε πελάτη, με τέλεια εφαρμογή, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε σώματος.

Την τέχνη του χειροποίητου ενδύματος συνεχίζει να ασκεί ο Κώστας Αποστολάκος, έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στον τομέα του ανδρικού κοστουμιού, με παραδοσιακές μεθόδους και σύγχρονα σχέδια, ακολουθώντας τις ανάγκες και την μόδα της εποχής. Δημιουργεί μοναδικά ανδρικά ενδύματα με τέλεια εφαρμογή, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υφάσματα και υλικά.

Ξεκινώντας από την επιλογή των υφασμάτων, περνώντας στην επιλογή του σχεδίου του κοστουμιού κι από εκεί στις πρόβες και μέχρι τις τελευταίες βελονιές, η διαδικασία είναι διαφορετική και προσωποποιημένη για τον κάθε πελάτη.